geboren in 1973 en woonachtig in Amersfoort. Ik ben als klein mannetje begonnen met muziekmaken op de oude valse accordeon van mijn moeder. Vals of niet, ik had er reuze schik in. Zo’n schik zelfs, dat ik ook op school muziek ging maken door middel van het volgen van blokfluitles. Toch, de blokfluit werd het niet voor mijn toekomst. Nee,het aloude toetsinstrument van mijn moeder bleef toch de winnaar. De deuntjes van de pianoleraar werden vervangen door de deuntjes van de band! en de band speelde wel heel erg veel countrymuziek. Laat ik daar thuis nou ook veel mee geconfronteerd worden! mijn pa draaide niets anders. Op die wijze werd ik die richting toch wel opgedrukt en gelukkig maar, ik ben het de allermooiste muziekgenre gaan vinden die er bestaat.
Mark Rich
Marvin Lodders Ik timmer al bijna 3 jaar aan de weg als zanger Ik ben geboren op 13-11-1974 te Breda.
Na vele verhuizingen die ik van kinds af aan heb ondergaan ben ik via Capelle a/d IJssel, Dordrecht, Wezep, Zwolle, Zwartsluis nu uiteindelijk in het leuke Vollenhove beland
Ik ben bijna acht jaar getrouwd met Mariëlle en we hebben samen twee dochters, Elin (7) en Norah (5) Ik werk als transportplanner bij Remondis b.v. in Zwolle Ik ben ooit eens uit gekkigheid gaan zingen op het muziek pingeltje van Woezel en Pip en heb destijds bij Marco van HeMuPro voor de lol in ingezongen. Ruim anderhalf jaar later had ik toch zoiets dat ik nog een liedje voor mijn kinderen wilde maken en besloot een geheel eigen tekst te maken, ook dit nummer hadden we voor de lol ingezongen en alleen op YouTube gezet Inmiddels ben ik nu alweer 4 nummers verder.